Surfa består delvis av hårt arbetande skribenter men även av många andra människor som jobbar bakom kulisserna. För att kunna betala räkningarna och lönerna använder vi oss av annonser. När du som läsare besöker Surfa visas annonser som vi får betalt av annonsörer för att visa. Detta är en intäktskälla för oss som gör vår verksamhet möjlig. Att finansiera bra journalistik är dock inte helt lätt med endast annonser. Därför ger vi dig en möjlighet att hjälpa oss lite extra, så att vi kan göra mer för dig som läsare.

Du som känner att artiklarna på Surfa har ett värde för dig och du som känner att du vill hjälpa oss att skriva fler bra artiklar har möjlighet att donera till oss. Om du vill hjälpa oss kan du donera en slant till oss varje månad så att vi kan göra mer och bättre saker på Surfa! Det finns donationsknappar runt om över hela hemsidan som du kan använda för att bestämma hur mycket du vill donera varje månad. Du får bestämma helt själv och du kan säga upp prenumerationen när som helst utan någon uppsägningstid eller några andra konstigheter.

Du måste inte donera för att läsa Surfa men om du tycker att vi gör något bra för världen och vill att vi ska kunna hjälpa fler har du möjlighet att göra det med en liten donation.

/Joel Oscarsson, chefredaktör Surfa.se

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

6 KOMMENTARER

  • Hej Henry!
   Ja, det har du nog rätt i. Vi ska absolut se om vi kan göra det enklare att donera till vår verksamhet. Tack för förslaget!
   /Joel

  • Hej Peter!
   Du kan donera en engångssumma genom att klicka på det lilla P:et längst upp till höger på sajten (längst upp om du klickar på menyn i mobilen).
   /Joel

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett × tre =