Apple Watch 7 gjorde debut i dag med en ny design som ger plats åt en större skärm i samma chassi. Denna gången finns det däremot inga nya sensorer för kroppen.

Series 7 med ny design

Den störst nyheten i Apple Watch Series 7 är designen och skärmen. Den är 20 procent större och ska ge utrymme för en större urtavla men även nya funktioner. Den nya skärmen är 70 procent mer ljusstark och kommer med ny mjukvara som bland annat sak ge utrymme för ett tangentbord på klockan och 50 procent mer text.

Den nya skärmen täcks av ett nytt glas som ska vara mer stryktåligt och svårare att knäcka tack vare en ny form som ska tåla stötar bättre. Series 7 kommer dessutom med IP6X-certifiering som ger klockan skydd mot damm, inte bara vatten som tidigare.

Årets modell inkluderar inga stora nyheter när det gäller sensorer. Series 7 har alltså samma sensorer som förra årets modeller. Det inkluderar mätare av puls, EKG och blodsyrenivå.

Apple Watch Series 7 ersätter Series 6. var i Apples utbud finns Watch Series 3 och Watch SE. Series 7 släpps senare i höst.

Källa: Apple

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett + femton =