Att hitta de bästa hörlurarna för löpning kan vara riktigt svårt. De ska både sitta säkert men också ha bra ljud. In ear, over ear eller kanske öppna hörlurar? Vilken ska du välja? Här kommer en lista på några av de bästa hörlurarna för löpning 2024.

Bästa öppna hörlurarna

Bose Ultra Open Earbuds

Bose Ultra Open Earbuds kombinerar bekväm passform och öppen design. Perfekt för till exempel löpning, då de låter dig njuta av musik samtidigt som du är medveten om din omgivning. Med avancerad brusreducering och svettsäker design är de ett utmärkt val för aktiva användare.

Hitta lägsta pris på Bose Ultra Open Earbuds!

Bästa ljudkvalitet

Bose QuietComfort Ultra Earbuds

Bose QuietComfort Ultra Earbuds är ett riktigt bra val för löpare och aktiva människor som kräver både ljudkvalitet och prestanda. Med avancerad brusreducering kan du njuta av din favoritmusik utan att störas av omgivande ljud. Den ergonomiska passformen och svettsäkra designen gör dem bekväma och pålitliga under även de mest intensiva träningspassen.

Hitta lägsta pris på Bose QuietComfort Ultra Earbuds!

Bästa passform

Beats – Powerbeats Pro

Beats – Powerbeats Pro lämpar sig väl för löpare med en öronkroksform som ser till att hörlurarna stannar på plats även i de mest utmanande löparspåren. Batteritiden klockar in på nio timmar och även här ser vi IPX4-klassning vilket innebär vatten och svettresistens.

Hitta lägsta pris på Beats – Powerbeats Pro!

Bästa budget

JLAB Go Air Sport

JLAB Go Air Sport är hörlurar med krokdesign som kan hittas för runt 300 kronor under rea eller strax under 500 kronor vid ordinarie prissättning. Batteritiden ligger på mellan fem och sex timmar med totalt 30 timmar med laddningsetuiet och hörlurarna har en IPX5-klassning.

Hitta lägsta pris på JLAB Go Air Sport!

Bästa tåliga hörlurar

Jaybird Vista 2

Jaybird Vista 2 tar steget till IP68-klassning vilket innebär att de är vattentäta och dammtäta. Funktionen  “SurroundSense” som låter användare fortsätta höra omgivningen tillräckligt för att inte riskera sin säkerhet medan man till exempel lyssnar på musik. Vi hittar också en lyssningstid på upp till åtta timmar, aktiv brusreducering och anpassningsbar EQ med hjälp av Jaybird-appen.

Hitta lägsta pris på Jaybird Vista 2!

Bästa batteritid

JLAB Epic air sport ANC

JLAB Epic air sport ANC är ett perfekt val för den som letar efter så lång batteritid som möjligt i ett par trådlösa hörlurar. Dessa kommer med en batteritid på över 15 timmar på en full laddning. Hörlurarna har även aktiv brusreducering, anpassningsbar EQ och IP66-klassning.

Hitta lägsta pris på JLAB Epic air sport ANC!

Bästa over ear 

Beats Studio Pro

Är man inte intresserad av in-ear hörlurar och istället vill ha faktiska kåpor över öronen finns Beats Studio Pro Over-ear. Den större storleken erbjuder större batteri med en maximal lyssningstid på 22 timmar med aktiv brusreducering och 40 timmar utan. Tack vare snabbladdning kan de även erbjuda tre timmar lyssningstid efter endast tio minuters laddning.

Hitta lägsta pris på Beats Studio Pro!

Rekommendationerna ovan baseras på en genomgång av löparkanalen The Running Channel på YouTube.

Artikelbild credit:

Image by gpointstudio on Freepik

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra × ett =