I samband med att Framework avtäcker sin senaste bärbara dator kallad Laptop 13 bekräftar man även nya marknader. Bland annat Sverige.

Framework har nu avtäckt sin senaste laptop som går under namnet Framework Laptop 13. Denna kommer med Intels Ultra Series 1-processorer, möjligheten till en 13,5 tums skärm med en upplösning på 2 880 x 1 920 pixlar och 120 Hz uppdateringsfrekvens. Detta är dock inte det mest intressanta med företagets pressmeddelande.

Företaget har nu bekräftat att man kommer lansera sina datorer i tre länder enheterna inte varit tillgängliga i tidigare. Nämligen Danmark, Finland och Sverige. Detta betyder att vi får tillgång till företagets laptops som fokuserar mycket mer på att vara modulära och reparerbara än många andra.

I samma veva har företaget även sänkt priserna på sina laptops utrustade med processorer ur AMD:s Ryzen 7040-serie. De AMD-bestyckade upplagorna börjar nu på 799 dollar och sträcker sig upp till över 2 000 dollar beroende på hårdvaran man vill ha. För nya Laptop 13 med Intel Ultra-processor är det 899 dollar och upp mot 2 700 dollar som gäller. Några svenska priser finns ännu inte att tillgå via företagets hemsida men bör dyka upp inom en snar framtid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − 1 =