Samsung har nu bekräftat försäljningsstarten för Galaxy S23 FE som presenterades tidigare under hösten samt prislappen för de olika upplagorna.

Samsung har sedan tidigare presenterat sin smartphone Galaxy S23 FE. Nu har man bekräftat att telefonen kommer att bli tillgänglig att köpa från och med måndagen den 11 december.

Utöver startskottet för försäljningen bekräftar man även att telefonen får ett startpris på 8 990 kronor. Detta är då med 128 GB lagringskapacitet och gäller för samtliga fyra färger som enheten kan fås i. Önskas 256 GB lagring ökar priset till 9 790 kronor.

Galaxy S23 FE kommer med en 6,4 tum FHD+ AMOLED-skärm med upp till 120 Hz uppdateringsfrekvens. Den har utrustats med en 12 MP ultra-vidvinkelkamera med F2.2, en 50 MP vidvinkelkamera med F1.8 och en 8 MP telefotokamera med 3x optisk zoom och F2.4. På fronten hittar vi en 10 MP kamera med F2.4. Övriga specifikationer inkluderar åtta gigabyte RAM och en batterikapacitet på 4 500 mAh.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − fem =