Apple har nu bekräftat när WWDC 2024 där företaget ska visa upp kommande uppdateringar för sina plattformar kommer att hållas.

Apples WWDC 2024-event kommer att gå av stapeln den 10 juni. Företaget har nu lagt upp ett schema för när konferensens olika delar kommer att hållas. Enligt schemat ska det röra sig om ”banbrytande uppdateringar” som är på väg. Ett uttalande vi förmodligen borde ta med en rejäl nypa salt.

Under presentationen som livesänds på Apple.com, Youtube och andra plattformar förväntas företaget visa upp iOS 18, iPadOS 18 och watchOS 11. Tillsammans med andra mjukvaruuppdateringar till deras produktarsenal. Det spekuleras även att ny hårdvara till Mac-datorerna kan komma att visas upp. Detta är dock ingenting som har bekräftats på något vis.

WWDC 2024 kommer hållas från den 10 juni till 14 juni. Däremot är det inte hela jippot som är menat för allmänheten. Den stora presentationen som kommer sändas live drar igång klockan 19:00 den 10 juni svensk tid. Sitter du och ivrigt väntar på Apples senaste mjukvara vet du nu vilken tid och datum du ska markera i almanackan.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fjorton − 8 =