iPhone 7 presenteras – Surfa streamar live kl. 18:45

0

I kväll smäller det. En gång om året introduceras en ny iPhone och i år är det en ny modell som troligen kallas iPhone 7 som ligger på schemat. Tillsammans med Nordichardware streamar Surfa Apples hela lanseringsevent live på YouTube.

Apple-bingo och mycket mer

Se hela Apples event live och få redaktionens kommentarer samtidigt. Joel Oscarsson från Surfa och Anton Karmehed och Carl Holmberg från Nordichardware kommer att vara värdar för kvällen och bjuder på allt från ett Apple-bingo till en överblick över kvällens nyheter och en titt på Apples historiska snedsteg.

iphone 7 live

Kommentera och ställ frågor

Du kan följa hel eventet live från denna artikelsidan men om du vill vara med i konversationen kan du också gå till Youtube där du kan kommentera och följa med i diskussionen om iPhone 7. Om du inte har ett Google-konto kan du också skriva frågor i kommentarerna i denna artikeln nedan så ska vi försöka svara på dem.

Videoströmmen drar igång klockan 18:45 med lite försnack inför kvällen och eventet börjar klockan 19. Vi vet inte ännu hur länge det kommer att pågå men vi förväntar oss att vara färdiga runt 21–21:30.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tre + 14 =