Är iPhone 7 verkligen vattentät? – vi testar

6

Apples nya iPhone 7 är företagets första telefon som är vattentät. Även om den inte har riktigt lika imponerande skydd från vatten som Samsungs Galaxy S7-serien kan den ändå läggas i vatten i upp till en halvtimme, utan att riskera att gå sönder. Vi pratar om vattentätning, om Apples nya telefoner och om IP-certifiering i vår senaste video.

Tester på väg

Surfas tester av Apple iPhone 7 och iPhone 7 Plus släpps den 26 respektive 30 september. De släpps här på Surfa.se och på vår Youtube-kanal. Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal med knappen uppe till höger. Lämna också gärna en kommentar nedan om det något särskilt du vill att vi ska prata om i vår kommande recension eller om du har några andra tankar eller frågor om iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

6 KOMMENTARER

  1. Hej! Råkade tappa min iPhone 7 i havet (saltvatten) under kanske 10-20 sekunder. Kan det ha skett någon större skada tror ni eller ska den funka som vanligt trots händelsen?

    • Svårt att säga. Det beror ju på om den skadats tidigare. Med en så kort vistelse skulle jkag dock tro att den klarade sig. Men det lär du ju märka. 🙂
      /Joel

  2. Jag måste bara berätta att dottern tappade sin iPhone 7 i en bäck för 50 dagar sedan. Nu är vattnet lägre och igår hittade hon den, hon var glad för att hon kunde rädda det nya, fina skalet. Döm om vår förvåning när ALLT utom främre kameran visade sig fungera helt felfritt…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

nitton − ett =