Vi har ett helt nytt nyhetsformat att presentera från Surfa och systersajten NordicHardware! I live-sändningar på sajterna och på YouTube kommer du framöver kunna ta del av de hetaste tekniknyheterna varje dag. Vi börjar med sändningar varje vardag kl. 14:00.

I sändningarna sammanfattar vi de senaste nyheterna från teknikvärlden. Det inkluderar allt från nya prylar, komponenter och tjänster till det senaste inom politik och policy. Vi tipsar dessutom om de senaste prylarna som vi har testat och svarar på era frågor. Ska du till exempel skaffa en ny smartphone, en ny dator, en ny SSD eller en ny TV? Vi kan svara på de flesta teknikfrågorna och hjälpa dig hitta rätt. I framtida sändningar vill vi komma er lyssnare allt närmare och ha en dialog med er. Vi vill att ni tittare och läsare ska kunna engagera er mer i teknikvärlden och ha roligt med det senaste.

I dag har vi alltså genomfört vår första sändning. Vi har ambition om att bli bättre för varje sändning som går och vi vet redan många saker som vi vill och kan göra bättre. Med det sagt vill vi gärna höra från er. Vilka typer av nyheter och inslag vill ni se varje dag eller kanske ibland? Berätta gärna i kommentarsfältet på YouTube eller här under artikeln!

Vi ses i nästa sändning. Den hittar du alltid på startsidan här på sajten. Tidigare sändningar finns på NordicHardwares YouTube-kanal.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tjugo − sju =