Motorola har äntligen bekräftat när nästa generations vikbara smartphones som utgör Razr 50-serien kommer lanseras officiellt.

Det har varit en hel del snack om Motorola Razr 50-serien, vad den kommer erbjuda och när den kommer lanseras. Nu har företaget till slut beslutat att bekräfta när de kommande telefonerna kommer börja nå ut på marknaden. Datumet är satt till den 25 juni och telefonerna förväntas introduceras i Kina detta datum. En global lansering förväntas ske under månaden därpå.

Motorola Razr 50 förväntas komma med en 6,9 tum stor OLED-skärm och en 3,6 tum stor skärm på utsidan. Detta tillsammans med en Dimensity 7300X-systemkrets och ett batteri på 3 950 mAh.

Razr 50 Ultra väntas komma med en 6,9 tums OLED-skärm med full HD-upplösning och 120 Hz uppdateringsfrekvens samt en fyra tum stor yttre skärm. Systemkretsen här ska vara Qualcomms Snapdragon 8S Gen 3 och batteriet här är aningen större på 4 000 mAh.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

nitton − 1 =