Efter en rad rykten och spekulationer har Samsung äntligen bekräftat när nästa Galaxy Unpacked-event kommer att hållas. Företaget har även bekräftat några av produkterna som kommer visas upp. Till exempel nya Z-serien av telefoner.

Äntligen kan vi sluta bry oss om rykten och spekulationer som hävdar sig veta när Samsung kommer avtäcka Galaxy Z Flip 6 och Fold 6. Nu har tillverkaren officiellt bekräftat datumet för nästa Galaxy Unpacked-event och bekräftat att just dessa telefoner kommer visas upp.

Datumer är satt till den 10 juli och eventet i sig kommer hållas i Paris. Vi har inte fått se någon detaljerad lista över vad som ska visas upp. Däremot skriver Samsung ”Förbered er att upptäcka kraften hos Galaxy AI som nu är en del av den senaste Galaxy Z-serien och hela Galaxy-ekosystemet” i det blogginlägg som bekräftade datumet. Således ser det ut som att den 10 juli är då Galaxy Z 6-serien visas upp. Ett event helt fokuserat på AI-tjat skulle förmodligen lämna tittare med dålig eftersmak.

Andra produkter som kan komma visas upp inkluderar Galaxy Watch 7-serien, nya Galaxy Buds 3 och 3 Pro samt Galaxy Ring om företaget lyckats färdigställa det smarta smycket.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × fem =