Samsung Galaxy Z Flip 6 har nu dykt upp i databasen för Geekbench där den listas med märkbart mycket mer minne än dagens enheter. En välkommen förändring om Samsung ska trycka in AI i precis allting.

Den 10 juli kommer Samsung hålla sitt nästa Galaxy Unpacked-event. Under presentationen förväntas företaget avtäcka nya smartphones som Galaxy S24 FE och även nästa vikbara Galaxy Z Flip.

Bild: NotebookCheck.

Nu har den kommande vikbara telefonen hittats i databasen för testsviten Geekbench. Här listas telefonen den 12 gigabyte RAM. Ett rejält steg uppåt från dagens åtta gigabyte. Prestandamässigt lägger sig enheten på nivå med andra Galaxy-telefoner utrustade med Qualcomms Snapdragen 8 Gen 3.

Med allt större fokus på AI-baserade funktioner i smartphones och mer eller mindre varenda produkt på marknaden idag är större minnespooler och högre prestanda alltid välkommet. Förhoppningsvis är detta något vi kommer se i allt större delar av industrin.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − tjugo =