Tillsammans med vår systersajt NordicHardware har vi på Surfa startat en podcast! Joel Oscarsson, chefredaktör på Surfa, träffar Anton Karmehed, chefredaktör på NordicHardware, i ett samtal en gång varje vecka och pratar om veckans mest intressanta teknikämnen. Podden heter TechBubbel och nu har vi släppt vårt första avsnitt!

Nya perspektiv på teknikvärlden

I TechBubbel kommer vi inte bara prata om smartphones. Vi kommer förhoppningsvis vidga dina kunskaper och ditt intresse av teknik genom att vara öppna för alla intressanta ämnen som ryms inom teknikvärlden. Utöver att Joel har starka expertkunskaper om mobil teknik har han ett brett intresse. Anton från NordicHardware har 16 års erfarenhet av teknik med specialkunskaper inom datorer men också breda kunskaper och breda teknikintressen. Det öppnar upp diskussionerna till litet och smått inom teknikens värld.

Vår förhoppning är att TechBubbel kan ge dig nya perspektiv på hur dagens och morgondagens teknik påverkar oss och hur framtiden kan se ut. I denna veckans avsnitt av TechBubbel pratar vi om Apples MacBook Pro och om iPad Pro kan vara ett Mac-alternativ, Red Dead Redemption 2 som ser otroligt bra ut på Xbox och om vikbara mobiler. Allt detta och mer i veckans avsnitt.

Veckans ämnen:

00:03:50 Mac, iPad Pro och Intel

00:35:57 RDR 2, Xbox One X och PC

00:50:54 Vikbara mobiler

01:00:45 Veckans Facepalm

01:04:46 Veckans Bubbel

Du kan prenumerera på podden med denna länken:

https://techbubbel.libsyn.com/rss

Klistra in den i din podcast-app för att prenumerera. Inom kort kommer vi också finnas i alla register så att du kan söka efter ”TechBubbel” för att hitta oss. Just nu behöver du dock använda länken ovan för att komma igång.

Vi vill slutligen tacka Blue Microphones som hjälpte oss komma igång med podden genom att bidra med två Yeti Pro-mikrofoner! Stort tack!

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

femton − tre =