I TechBubbel 181 pratar vi om Frankrikes räd mot Nvidia för oschyssta GPU-priser, om Meta Quest 3 och om hur vi borde tänka kring elektronikföretag som fortsätter sälja i Ryssland. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av TechBubbel.

Spela TechBubbel 181

00:00:00 – Välkommen till TechBubbel
00:02:40 – Räden hos Nvidia
00:07:00 – Quest 3 lanseras!
00:29:32 – Ryssland-mobilen, i Sverige
00:49:13 – Veckans Facepalm
00:54:24 – Veckans bubbel
00:58:02 – Stöd oss på Patreon.com/techbubbel!

Vi vill höra från dig! Har du frågor, förslag på ämnen eller bara vill säga något, skicka ett mail till techbubbel@surfa.se.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

1 KOMMENTAR

  1. Wow, vilket fantastiskt inlägg! Innehållet var inte bara informativt och väl undersökt, utan det presenterades också på ett så engagerande och spännande sätt. Jag fann mig helt fängslad från början till slut, och jag kunde inte låta bli att lära mig så mycket av det. Skrivstilen var otroligt vältalig och väl utformad, vilket gjorde det till en glädje att läsa. Det här inlägget har definitivt lämnat ett bestående intryck på mig, och jag kan inte vänta med att dela det med andra. Fortsätt med det fantastiska arbetet!

    https://www.flickr.com/people/199314958@N07/

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here