Nu är den här! Smartwatchguiden blir Surfas andra köpguide för hårdvara. Den lanseras som ett syskon till Svenska Smartphoneguiden, som har vuxit till Sveriges och kanske världens största köpguide för smartphones. I Smartwatchguiden har vi lika stora ambitioner.

I Smartwatchguiden samlar vi Sveriges bästa tester av smartklockor. Testerna genomförs med samma rigorösa standarder som vi har för Svenska Smartphoneguiden. Vi nöjer oss inte med att konstatera att en klocka har en stegräknare, höjdmätare eller GPS-mottagare. Vi ger oss ut i skogen och testar, springer i trappor och använder medicinska pulsmätare för att verifiera hur exakta pulsmätare i smartklockor är i olika situationer.

Testerna genomförs över flera veckor för att vi ska få praktisk erfarenhet av olika modellers fördelar och nackdelar i vardagen. Det ger oss även möjlighet att utvärdera batteritid med olika inställningar över tid och ge dig en bra bild av vad du kan vänta dig.

Enkelt, rakt och pålitligt

Allt testande samlas till slut i våra tester. Resultaten sammanfattas i betygskort längst upp i varje test. Vår ambition är att göra det så enkelt för dig som möjligt. Det är därför vi alltid börjar med det viktigaste. I Smartwatchguiden finns slutligen den ultimata konsumentvägledningen. Här kokar vi ner alla våra erfarenheter och tester till enkla, raka och pålitliga rekommendationer. Den bästa produkten i varje kategori får en utmärkelse. Bakom varje utmärkelse finns hårda krav på kvalitet, pålitlighet och tillgänglighet. Du ska aldrig ha någon anledning att tvivla på Surfas utmärkelser.

Likt Svenska Smartphoneguiden är Smartwatchguiden unik i sitt slag. En av många unika egenskaper är att den alltid är aktuell. Den uppdateras kontinuerligt med nya tester av de hetaste produkterna. Även utmärkelserna och betygen granskas kontinuerligt för att de alltid ska vara aktuella. Alla produkter har betyg på samma betygsskala för att de ska vara lätta att jämföra och när marknaden förändras kan alla betyg justeras samtidigt, så att även äldre tester har färska betyg. På det sättet kan du hitta den produkt som är bäst för dig och din budget, oberoende på när produkten lanserades eller när vi testade den.

Mycket mer på gång

Andreas Bakken, ämnesexpert för smartklockor på Surfa.

Vi lanserar Smartwatchguiden efter arbete som pågått i mer än ett halvår. Nu har guiden nio testade modeller. Den siffran kommer bara att stiga. Smartwatchguiden är redan stor men kommer aldrig igen vara så liten som den är i dag. Andreas Bakken, Surfas smatwatchexpert, testar vidare med konsumentvägledning som ledstjärna. Så ta en titt på Smartwatchguiden i dag och häng med på de många uppdateringarna i framtiden.

Raka vägen till Smartwatchguiden

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here