Ikväll är det dags för WWDC 2024 där Apple förväntas visa upp iOS 18. Vill du se vad Apple har på gång har du kommit till rätt plats.

iOS 18 förväntas bli en massiv uppdatering till iPhone. Spekulationer menar att det kommer bli på samma nivå som iOS 7 när det väl begav sig. Vill du följa evenemanget live för att hålla koll på vad som komma skall har vi här samlat den information du behöver för att se presentationen på vilken plattform du än behagar.

Det smidigaste sättet är förmodligen att se presentationen via Youtube. Klockan 19:00 svensk tid kommer livesändningen via ovanstående länk dra igång.

De som använder Apple TV kan självklart använda TV-appen för att följa livesändningen. Apple kommer självklart ta tillfället i akt och ha sin livesändning så åtkomlig som det bara går för de som redan är inne i deras ekosystem.

Känner man inte för att använda sig av Youtube av någon anledning går det självklart att se WWDC 2024 via Apples hemsida. Vill du se avtäckandet av iOS 18 live kan du följa den inbäddade länken via valfri webbläsare som möter Apples krav.

Ikväll klockan 19:00 är det som tidigare nämnt då livesändningen kommer dra igång. iOS 18 och stor fokus på AI-funktioner i det nya operativsystemet är vad som förväntas få störst fokus.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 9 =