Allt mer information läcker ut om toppmodellen i Xiaomi 15-serien. Visar sig uppgifterna stämma är det en rad ordentliga uppgraderingar som komma skall.

Xiaomis nästa flaggskeppstelefon har dykt upp i en rad olika rykten och påstådda läckor. Den senaste informationen menar att Xiaomi kommer erbjuda en rad uppgraderingar förutom bara systemkrets detta år. Utan att ändra på telefonens yttre dimensioner.

Tidigare har det pratats om att Xiaomi 15 Pro kommer att bli tillgänglig med upp till en terabyte lagringskapacitet och 16 gigabyte RAM. Något som med rätt systemkrets skulle kunna sätta den när toppen när det kommer till smartphoneprestanda.

Den senaste rapporten menar att både Xiaomi 15 och 15 Pro kommer få ett batteri på minst 5 000 mAh. En lagom uppgradering från X4 610 mAh hos Xiaomi 14 och 4 880 mAh hos Pro-versionen.

Kameramässigt sägs Xiaomi testa telefonerna med bländare vars storlek kan justeras av användaren. Tidigare rykten har även hävdat att det ska handla om en smått galen kamerauppsättning på baksidan med tre 50 MP-kameror.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tjugo − arton =