Xiaomi Poco F6 och F6 Pro har smygvisats och fått några specifikationer bekräftade inför det officiella avtäckandet som inträffar nästa vecka.

Snart är det dags för Xiaomi Poco F6 och Poco F6 Pro att landa på butikshyllorna. Telefonerna kommer officiellt avtäckas i sin helhet under nästa vecka. Redan nu har de dock smygvisats. Tillsammans med detta får vi även specifikationer och prestandasiffror för de kommande enheterna.

Poco F6 Pro kommer utrustad med en Snapdragon 8 Gen 2. Modellen utan Pro-suffix får dock en nyare krets kallad Snapdragon 8s Gen 3 istället. Denna ska enligt Xiaomi kamma hem 1 530 662 poäng i AnTuTu. Dessa siffror kommer dock från själva tillverkaren och lär vara vad man lyckats nå under optimala förhållanden.

Xiaomi delade även information om den bildskärm Poco F6 kommer utrustad med. Här ser vi en 6,67 tum stor AMOLED-skärm med en 1 220p-upplösning. Denna kommer med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och ska kunna nå 2 400 nits i maximal ljusstyrka.

Företaget kommer avtäcka de två telefonerna i sin helhet den 23 maj. Ytterligare information om enheterna lär dyka upp fram till dess.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × två =