Svenska Smartphoneguiden är den enda köpguiden i Sverige som erbjuder djupa tester, kontinuerliga uppdateringar och alltid aktuella utmärkelser som är enkla att förstå. Vi har utmärkelser för alla typer av konsumenter och nu är Svenska Smartphoneguiden störst i Sverige med totalt 100 testade telefoner! Det firar vi med en stor tävling!

Stor tävling för stor milstolpe

100 tester är en stor milstolpe som visar hur komplett Svenska Smartphoneguiden är och hur dedikerade vi är till att göra kontinuerliga uppdateringar som garanterar att Svenska Smartphoneguiden alltid har de bästa rekommendationerna för dig. Vi vill fira den stora milstolpen genom att tävla ut en sprillans ny Huawei Mate 10 Pro. Den nya telefonen från Huawei har ett värde på 8 000 kronor och kan bli din. Följ bara instruktionerna här nedanför för att delta.

1. Gilla Surfas Facebook-sida

 

2. Lämna en kommentar på Facebook-inlägget

Berätta vad du önskar att en AI, artificiell intelligens, skulle kunna göra för dig i framtiden. Roligaste och mest kreativa svaret vinner! 🙂

 

3. Prenumerera på Surfas nyhetsbrev

 

Nu är du färdig!

Lycka till! Vi kontaktar vinnaren strax efter att tävlingen har avslutats den 9 november. Nu håller vi tummarna på att det är du som är den lyckliga vinnaren!

 

Passa på att besöka Svenska Smartphoneguiden!

 

Villkor. Tävlingen arrangeras av Surfa.se och har ingen anslutning till Facebook som företag. Tävlingen avslutas klockan 23:59 den 9 november 2017. Därefter utser en jury från Surfa.se vinnaren. Den utvalda vinnaren kontaktas och måste då kunna visa att den har prenumererat på Surfas nyhetsbrev innan tävlingen avslutades. Prenumerationen och gilla-markeringen på Facebook-sidan måste vara aktiv både när tävlingen avslutas och när vinnaren kontaktas. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. Värdet på priset är cirka 8 000 kronor.

Vi förstår att alla läsare inte har tillgång till ett Facebook-konto. För att genomföra tävlingar av denna sorten måste vi arrangera den via ett system av något slag. Vi valde Facebook denna gången och hoppas att så många som möjligt kan delta.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sex + nio =