Svenska Smartphoneguiden ger konsumenter tydliga rekommendationer baserade på hårda tester av så gott som alla mobiler på marknaden. Alla tester är samlade i en guide och har betyg på samma betygskala. Nu har guiden 200 testade modeller!

Blir störst i världen

På Surfa har vi länge kallat Svenska Smartphoneguiden för ”Sveriges största köpguide för smartphones”. Nu är vi villiga att kalla den för världens största. Så vitt vi vet finns det inget större i Sverige, Norden, Europa eller någon annanstans.

Vi har utvecklat Svenska Smartphoneguiden i mer än fyra år. Resultatet är inte bara ett häpnadsväckande antal tester. Resultatet är också en kvalitet på konsumentvägledning som vi bara kunde drömma om när vi började. Vi visste från början att ett starkt fokus på konsumentens bästa skulle skapa något riktigt bra. Vi visste bara inte riktigt hur bra det kunde bli.

Principer garanterar kvalitet

Framgångarna för Svenska Smartphoneguiden bygger på starka principer. Journalistiska principer garanterar vår opartiskhet och vetenskapliga verktyg garanterar våra resultat. Principer om hur vi testar, hur länge vi testar, när vi testar och hur vi rekommenderar skapar utmärkelser som är starkare än några andra. 200 telefoner slåss om 7 utmärkelser och med ett unikt betygsystem som sätter alla tester på samma skala, kan gammalt som nytt vara det bästa just nu. Med uppdateringar varje vecka är utmärkelserna och betygen för 200 mobiler alltid aktuella.

Vi fortsätter framåt och uppåt med Svenska Smartphoneguiden. Vår målsättning är att testa fler smartphones i år än vi någonsin testat. Med ett test per vecka är vi på väg mot 52 testade smartphones på ett år. Det är en imponerande siffra. 200 är också en imponerande siffra – en siffra som vi är stolta över. För oss är det dock kvaliteten på vår konsumentvägledning som betyder mest för oss och den har aldrig varit högre än den är i dag.

Till Svenska Smarphoneguiden

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here