Google kommer i år hålla sitt event tidigare än vanligt. Nu har företaget officiellt bekräftat lanseringsdatumet för kommande Pixel 9-serien och smartklockan Pixel Watch 3.

Google har oftast hållit sina Pixel-event runt slutet av hösten/början av vintern. I år kommer vi inte behöva vänta lika länge på att se nästa uppsättning smartphones från techgiganten.

Googles event kommer i år hållas den 13 augusti. Även om datumet inte är så värst långt bort är det ovanligt att Google bekräftat datumet redan nu. Vanligtvis brukar inbjudan skickas ut när det bara är någon enstaka vecka kvar.

Exakt vad som kommer visas upp återstår att se. Pixel 9, 9 Pro och Pixel Watch 3 är så gott som garanterat. Det spekuleras även att vi kommer få se den vikbara telefonen Pixel Fold och de nya hörlurarna Pixel Bud Pro 2. Som tur är behöver vi inte vänta så värst länge innan vi vet exakt vad Google har på lager.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tolv + 14 =