2024 års modeller av Motorola Razr 50 och Razr 50 Ultra har fortfarande inte avtäckts. Nu har vi dock fått en stor last men information om de kommande telefonerna när specifikationer, priser och officiella bilder läckt ut.

Under den senaste tiden har vi sett en rad rykten och läckor angående Motorolas nästa vikbara telefoner. Företaget har inte kommenterat på några av dessa läckor. Däremot ser det ut som att ett officiellt avtäckande kryper allt närmre. Nu har en uppsjö av officiella bilder på nya Motorola Razr 50 och Razr 50 Ultra hittat sin väg online. Detta tillsammans med vad som sägs vara de fullständiga specifikationerna och prissättningarna.

För årets upplaga av Motorola Razr 50 ska det handla om en pOLED-skärm på 6,9 tum, 120 Hz uppdateringsfrekvens och 1 080p-upplösning för den primära skärmen. Utsidan ska sedan prydas av en 3,6 tum stor pOLED skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens. Batteriet sägs mäta in på 4 200 mAh. Kameramässigt ska de yttre kamerorna vara en 50 MP primärkamera och en 13 MP ultravidvinkelkamera. Den inre kameran ska erbjuda 32 MP.

Systemkretsen för denna telefon sägs bli MediaTek Dimensity 7300X som ännu inte har lanserats. Storasyskonet Razr 50 Ultra sägs drivas av en Snapdragon 8s Gen 3. Skärmens uppdateringsfrekvens listas som 165 Hz. Här ska vi även se en fyra tum stor yttre skärm och två yttre kameror på 50 MP. Här ska dock batteriet vara aningen mindre på 4 000 mAh.

Prismässigt sägs Ultra-modellen lägga sig på 1 100 euro. Basmodellen ska ligga 200 euro under detta på 900 euro. Ultra-modellen kommer dock med fyra gigabyte mer internminne. Lagringsmässigt ska båda telefoner erbjuda 256 GB inbyggd lagringskapacitet.

Bilder: Even Blass (1) (2)  @ X.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − tretton =