De första bilderna på Motorola Razr 50 Ultra har nu hittat sin väg ut på nätet och visar den kommande telefonens stora sekundära skärm, längd och bredd samt en ny mörkblå färg för den lilla biten av telefonen som inte är en bildskärm.

Motorola avtäckte Razr 40 Ultra i början av juni 2023. Tillverkaren ser ut att hålla ett jämnt tempo med sina lanseringar då uppföljaren Motorola Razr 50 Ultra fastnat på bild. Något som bör indikera på en stundande lansering för den kommande vikbara telefonen.

Det är hemsidan 91mobiles.com som lagt vantarna på de första faktiska bilderna på den kommande telefonen. Tidigare har det endast varit renderade bilder på telefonen som funnits att tillgå.

Rent generellt är det inte mycket som förändrats sett till designen jämfört med föregångaren. Vi ser fortfarande en stor sekundär skärm på utsidan och dubbla kameror i en horisontell layout. Hårdvarumässigt sägs telefonen komma utrustad med 12 gigabyte RAM, 512 gigabyte lagringsutrymme och en nyare Snapdragon-krets. Dessa specifikationer har dock inte bekräftats ännu men det officiella avtäckandet ser inte ut att vara långt bort.

Test: Motorola Razr 40 Ultra – ytterskärmen är super!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tolv + fjorton =