Svenska Smartphoneguiden har uppdaterats kontinuerligt, flera gånger varje månad, sedan vi lanserade Surfa för runt tio månader sen. I dag släpper vi dock den största uppdateringen hittills. Nu presenterar vi nya funktioner och ett nytt sätt för oss att introducera dig som läsare till Sveriges största jämförande smartphoneguide.

Utmärkelser med alternativ

Utmärkelser är Svenska Smartphoneguidens kärna. Utmärkelser så som ”Bäst i test”, ”Längst batteritid”, ”Bästa lilla telefonen” och ”Bäst under 3 000 kronor” gör det enkelt för dig som konsument att snabbt hitta den telefon du är intresserad av. Vi är övertygade om att våra utmärkelser visar dig som läsare vilka telefoner som är marknadens absolut bästa just nu.

Vi inser dock att det kan finnas en anledning till att du är intresserad av att lära dig mer om en rekommenderad telefons konkurrenter. Vi har därför lagt till en funktion i Svenska Smartphoneguiden som vi kallar ”Närmaste konkurrenter”. Under varje telefon som har en utmärkelse finns nu en ny knapp. När du klickar på den visar du de två närmaste konkurrenterna till en utmärkelsevinnare. Dessa telefoner är inte rekommenderade men kan ge dig en bild av hur alternativen till en rekommenderad telefon ser ut.

bast-i-test

En annan stor nyhet gör det tydligare vad våra utmärkelser betyder. Klicka på den nya knappen längst upp till höger i varje betygskort eller klicka på utmärkelsens namn för att visa en ny serie av artiklar. Det finns en artikel för varje utmärkelse. I dem kan läsa en motivering för den vinnande telefonen och en beskrivning av den specifika utmärkelsen. I varje artikel finns även grundläggande information om hur vi testar och delar ut utmärkelser i Svenska Smartphoneguiden.

Ny video välkomnar

Slutligen kan vi presentera en ny introduktion till Svenska Smartphoneguiden. Längst upp i guiden finns nu en kort video som berättar vad Svenska Smartphoneguiden är och vad den kan göra för dig. Du kan klicka dig vidare för att se en lite längre fem minuter lång video. Där berättar vi hur vi testar telefoner och hur du kan använda dig av Svenska Smartphoneguiden för att hitta din nya telefon.

Dagens uppdatering är en milstolpe. Nu är Svenska Smartphoneguiden verkligen den ultimata portalen för dig som vill köpa en ny smartphone. Titta gärna på videon här nedanför eller gå direkt till Svenska Smartphoneguiden.

Till Svenska Smartphoneguiden

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tio − tre =