Samsung är en av de bästa tillverkarna av smarta klockor. Apple har en stark ledning på marknaden men för användare med Android är Samsung svåra att slå. Det gör att ett bra erbjudande på en smartklocka från Samsung är särskilt intressant. Galaxy Watch Active är inte företagets bästa modell men den är den helt klart mest prisvärda. Nu är den billigare än någonsin.

Kompakt och billig

Samsung Galaxy Watch Active har tidigare varit rekommenderad i Smartwatchguiden här på Surfa som marknadens bästa smartklocka under 2 000 kronor. Den titeln går numera till Fitbit Versa 2. Galaxy Watch Active ligger dock hack i häl och har väldigt mycket att erbjuda. Den är särskilt funktionsrik för sitt pris och för sitt ovanligt kompakta format. Det gör den till en ganska bra vardagsklocka men också till en helt okej träningsklocka, särskilt för personer med tunna handleder.

 
Samsung Galaxy Watch Active
8.2 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
Kompatibel:iOS och Android
Specifikationer:Storlek: 40 mm
Offline-musik: Ja
Lagring: 4 GB
4G-stöd: Nej
Fördelar
+ Passar även små handleder
+ Ljusstark skärm
+ Mäter styrketräning
Nackdelar
- Apputbud
- Batteritid
- Pulsmätaren
- Bixby
Hälsa/träning7.5
Batteri6.3
Skärm9
Hälsa/träning7.5
Batteri6.3
Skärm9
Pris:
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}

Med ett pris på 1 500 kronor är den verkligen prisvärd. Det är Webhallen som nu säljer den för det ovanligt låga priset. Klicka på priset i betygskortet ovan för att jämföra priset på Prisjakt (betald länk). I vanlig ordning vet vi inte helt säkert hur länge erbjudandet kommer att stå sig. Vi vet i alla fall att den aldrig har varit så billig. 1 700 kronor kostade på vissa reor under slutet av förra året men i år har den kostat runt 2 000 kronor.

Inte bäst men funktionsrik

För 1 500 kronor går det inte att få marknadens bästa smartklocka. Galaxy Watch Active har en ganska medioker batteritid och pulsmätaren är inte så pålitlig. Den har dock en bra bildskärm och en inbyggd GPS, som till exempel Fitbit Versa 2 saknar. För 1 500 kronor är den kort sagt svårslagen.

I Smartwatchguiden hittar du fler tester och aktuella rekommendationer av smarta klockor.

Smartwatchguiden

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here