Svenska Smartphoneguiden är Sveriges största kontinuerligt uppdaterade köpguide för dig som vill köpa en ny smartphone. Med Svenska Smartphoneguiden kan du som konsument alltid få rekommendationer om vilken smartphone som passar dig bäst. För att kunna ge dig rekommendationer håller vi oss själva till en hög standard när det gäller tester, mätningar, jämförelser och bedömningar av produkter. Vi här på Surfa har våra tester och rekommendationers kvalitet som högsta prioritet.

Fokus på kvalitet

För att vi alltid ska kunna hålla högsta kvalitet på våra recensioner lägger vi mycket tid på våra tester. Vi använder alla nya smartphones i minst en vecka och genomför därefter en rad tester av exempelvis batteritid och prestanda för att säkerställa att vi vet exakt hur bra eller dåliga de produkter vi testar verkligen är. Detta kan i vissa fall betyda att vi publicerar våra recensioner senare än andra men för oss är det viktigare att våra tester alltid är välgjorda.

Vi har ibland möjlighet att börja testa nya smartphones flera veckor innan de lanseras. Trots det väljer vi att vänta med att publicera dessa recensioner. För det första vill vi att våra tester alltid reflekterar hur bra eller dålig en produkt verkligen är när den faktiskt finns tillgänglig för dig som konsument. Vi vill exempelvis inte publicera en recension av en smartphone som har mjukvaruproblem som fixas av en uppdatering innan du som konsument får möjlighet att köpa den. Vi vill också alltid kunna rekommendera produkter som du som konsument faktiskt kan köpa. Vi rekommenderar därför aldrig produkter som har slutat säljas och vi publicerar tester av nya smartphones tidigast en dag innan deras lansering.

Smartphoneguiden
Hela Svenska Smartphoneguiden uppdateras varje gång vi testar en ny produkt.

Vi gör så mycket vi kan för att du som läsare ska få tillgång till så bra tester och rekommendationer av smartphones som möjligt. Om du har några frågor angående Svenska Smartphoneguiden eller våra tester får du gärna lämna dem i kommentarsfältet nedan.

Till Svenska Smartphoneguiden

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + fem =