Nu har du chans att vinna ett par nya hörlurar från Jabra. Det är riktigt enkelt att delta. Det enda du behöver göra är att registrera dig här på Surfa och lämna en kommentar i kommentarsfältet här nedanför. Berätta varför just du ska vinna!

Vinnaren får välja

Vad är det du kan vinna? Den lycklige vinnaren av tävlingen får välja pris mellan Jabra Sport Coach Jabra Sport Pace.

Det är inte svårare än så. Tävlingen är öppen fram till 23:59 den 8 juli och vinnaren meddelas nästa vecka via epost, så se till att skriva in rätt epostadress.

Jabra_Sport_Pace_Red_1400x1400
Jabra Sport Pace

Vinnaren betalar vinstskatt.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

7 KOMMENTARER

  1. En Sport Coach låter som ett kanon sällskap att ha med sig när man tränar Crossfit på gymmet.
    Tränar jag själv blir det så lätt att jag bara sätter mig i ett hörn och kliar mig i huvudet och undrar vad jag ska köra för något. Får ut så mycket mer av träningen om jag har ett program att följa och hjälp med nån som håller takten åt en.

  2. Retar mig varje gång jag är ute och motionerar att jag behöver stanna och rätta till och sätta tillbaka mina till telefonen medföljande lurar. Behöver ett par som sitter kvar i öronen och som inte sladden fastnar i både det ena och andra.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 4 =