I TechBubbel 017 pratar vi om den disklösa konsolframtiden och om hur Microsoft försöker dominera genom att döda sin egen Xbox-hårdvara, om lösenordsfria framtiden med en ny standard där ditt fingeravtryck är ditt lösenord och om nya USB-standarder som får våra handflator att möta pannan.

Spela TechBubbel 017

Veckans ämnen

00:06:02 – Microsofts Xbox-självmord
00:36:15 – Namnförrvirringen med USB
00:57:17 – Lösenordsdödaren
01:22:46 – Veckans Facepalm
01:24:02 – Veckans bubbel

Vi vill höra från dig! Har du frågor, förslag på ämnen eller bara vill säga något, skicka ett mail till [email protected].

Missade du förra avsnittet? Lyssna på det här!

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

2 KOMMENTARER

 1. Nu passar frågan när ni nu pratade om podcast eftersom ni ska vara med på teknikveckans podd.

  Kör med både iPhone SE (liten och behändig när man tränar) och OnePlus samt Samsung S2-plattan. Men vad jag har kommit på är det bara Google Podcast som håller reda på vart man slutade i en podd när man byter enhet.

  Finns inte till iPhone/Watch och väldigt synd. Tänkte först att Spotify kanske fixar detta men de gör de inte ens med sin musikspelare om man inte först startar appen i mobilen man lyssnat på senast och kör med fortsätt på annan enhet funktionen. Så det hoppet är ute.

  Och Apples Podcasts syncar inte ens mellan deras enheter som Google gör. Kanske finns det någon gammal online tjänst och spelare där ute gömd i syberspace. Går att köra poddar i Plex men med ljudfiler håller serven inte ordning på vart man slutar att lyssna.

  Fasiken – det här blev ett långt inlägg 🙂

  • Tjena John!
   Det finns flera bra appar som synkar mellan enheter. Jag använder Pocket Casts. Den finns till alla plattformar och har dessutom stöd för kapitel som vi använder i TechBubbel.
   /Joel

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 8 =