Brinner du för teknik, smartphones och för konsumenters rätt? Vi på Surfa.se söker dig som vill hjälpa oss att växa och bli Sveriges konsumentjournalistiska auktoritet inom mobil teknik. Vi har redan Sveriges största test av smartphones med fler än 100 testade telefoner, vi rapporterar om nyheter, besöker några av världens största mässor, granskar svenska makthavare och hjälper konsumenter att använda sina smartphones. Nu vill vi hitta dig som kan ta oss ett steg längre.

Bli en del av redaktionen!

Vi söker en skribent som vill jobba med att skriva om mobil teknik i form av nyheter och andra typer av artiklar. Vi vill att du ska bli en del av redaktionen och vara delaktig när vi bygger Surfa till något större. Du kan jobba på distans men det är en fördel om du bor i närheten av Malmö där vi har vårt kontor.

På Surfa prioriterar vi den journalistiska kvalitet som vi kan erbjuda i vårt innehåll. Du som ansöker får gärna ha erfarenhet av journalistik eller vara väl medveten om journalistiska grunder och principer. Du ska ha en drivkraft att hitta sanningen, vara opartisk och alltid stå på konsumentens sida. Vi skriver om mobil teknik så djup kunskap om hur teknik fungerar är ett klart plus men det är inget krav. För oss är det viktigaste att du har ett journalistiskt perspektiv och att du har ett intresse för teknik.

Vi söker dig för en avlönad deltidstjänst som vi hoppas kan växa till något större i framtiden. Du bör med andra ord ha till exempel skola eller jobb vid sidan då det initialt inte handlar om en heltidstjänst.

Tror du att du är rätt person för Surfa? Skicka ett mail till joel@surfa.se och berätta om dig själv och om varför du vill vara med att ta Surfa till nästa nivå.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × 4 =