Är du intresserad av mobil teknik, tycker du att det är roligt att skriva, är kreativ och har lite ledig tid att fylla med ett riktigt roligt jobb? Skicka en ansökan för att få chans att bli en del av redaktionen på Surfa. Vi söker just nu skribenter och medieproducenter som är intresserade av att jobba på en modern redaktion som producerar konsumentjournalistik som alltid har läsarna som sin första och största prioritet.

Som skribent på Surfa får du möjlighet att publicera nyhetsartiklar och tipsartiklar, testa de senaste prylarna och åka med redaktionen på några av världens största teknikmässor. Du behöver ha vana av att skriva och gärna någon vana av journalistisk produktion för att bli antagen. Du behöver också ha en huvudaktivitet så som ett jobb eller utbildning vid sidan av Surfa eftersom vi inte har möjlighet att betala ut stora löner i nuläget.

Är du intresserad? Skicka ett epost-meddelande till joel@surfa.se med ditt CV och personliga brev och berätta varför just du ska bli Surfas nya skribent!

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sju + 8 =