Jobba med senaste mobila tekniken – vi söker dig!

0

På Surfa.se skapar vi högkvalitativ konsumentjournalistik med fokus på mobil teknik. Vi rapporterar om de stora tekniknyheterna, testar mobiler i Sveriges största smartphoneguide och skriver tips och tricks-artiklar för att hjälpa konsumenter få ut mer av sin mobil. Nu söker vi dig som vill bli en viktig del av vår redaktion.

Bli konsumentjournalist!

Vi söker dig som är student eller som har tid och engagemang för ett avlönat deltidsjobb. Dina arbetsuppgifter kommer inledningsvis inkludera att skriva nyheter och tips- och tricks-artiklar men kan också inkludera produkttester och resor till några av världens största teknikmässor. Vi vill att du ska kunna utvecklas med oss och förhoppningsvis bli en allt större del av redaktionen i framtiden.

Välkommen till redaktionen!

Vi är ett mediebolag med kontor i Malmö. Vi ser det därför som en bonus om du bor i regionen men vi är också flexibla med både arbetstid och arbetsplats. På plats i Malmö finns i alla fall flera erfarna konsumentjournalister med många års erfarenhet i branschen. Vi vill välkomna dig!

För oss är journslistiska principer om sanning, relevans och integritet oerhört viktiga. Vi gör allt för våra läsare och för konsumenters bästa. Nu hoppas vi att du kan bli en del i vår redaktion och i vår vision att hjälpa konsumenter och erbjuda Sveriges bästa konsumentjournalistik fokuserad på mobil teknik. Skicka din ansökan till joel@surfa.se.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − fyra =