Vi skriver mycket om och testar många smartphones. Bara en bråkdel av de mobiler vi testar får ta del av någon av våra fina utmärkelser. I Svenska Smartphoneguiden har vi rekommendationer för många olika typer av användare men också flera olika prisklasser. Av de rekommenderade mobilerna i guiden händer det ibland att priserna sjunker oväntat mycket på någon. Nu startar vi en ny artikelserie som vi kallar Surfa Deals och som är tänkt att se till att du får veta när de bästa erbjudandena finns i butik.

100 procent fokus på dig

Surfa Deals är en artikelserie som vi startar eftersom vi vill skriva mer om särskilt bra erbjudanden. Vi gör det med 100 procent fokus på dig som konsument. Inga artiklar på Surfa är någonsin sponsrade eller påverkade av tillverkare eller återförsäljare. Allt innehåll är redaktionellt styrt och skapas med dig som läsare i fokus. Det inkluderar givetvis Surfa Deals. I Surfa Deals-artiklar lyfter vi stora prissäkningar på mobiler som vi redan testat och som vi vet att vi kan rekommendera. Vi kommer inte skriva om alla prisförändringar. Målet är helt enkelt att berätta om de mest ovanligt bra erbjudandena i Sverige.

Enkel grafik visar priset. Inga konstiga påståenden om hur många procent du sparar, inga priser som slutar på 90, 95, 99 eller andra ”lockpriser”. Bara priset, så tydligt som möjligt.

I likhet med Svenska Smartphoneguiden kommer vi bara skriva om prissänkningar från butiker som är etablerade och pålitliga. Vi vill se till att du ska kunna ta del av erbjudandet, oberoende på var du bor, och att du ska känna dig trygg med ditt köp. Vi kan givetvis inte ta ansvar för butikers beteende men vi kommer alltid sträva efter att endast skriva om prissänkningar från etablerade butiker som vi och du kan lita på.

Hitta lägsta priset

I alla Surfa Deals-artiklar kommer vi inkludera en sammanfattning av vårt test av den prissänkta telefonen i form av vårt betygskort. Från betygskortet kan du klicka på produktnamnet för att läsa hela vårt test. Det finns också en länk till Prisjakt där du kan se alla återförsäljare och deras priser på samma produkt. På det sättet kan andra återförsäljare få möjlighet att kontra en prissänkning. Oberoende på vad som händer kan du alltid hitta det lägsta priser genom Prisjakt-länken. Vi får en liten ersättning från Prisjakt för varje gång du klickar på vår länk men vi är som sagt helt opartiska när det gäller både tillverkare och återförsäljare. Vi får ingen ersättning för att skriva artiklar och vårt redaktionella innehåll styrs varken av Prisjakt eller av någon annan extern part.

Vi hoppas att du får nytta av våra nya Surfa Deals-artiklar. Vi är alltid öppna för konstruktiv kritik. Om du har ett förslag på hur vi kan göra artiklarna bättre är du mer än välkommen att lämna en kommentar här nedanför. Klicka här för att läsa de senaste Surfa Deals-artiklarna.

Surfa Deals: Motorola Moto X4 för 1 500 spänn!

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton − 10 =