Motorola Moto X4 lanserades under hösten 2017 som Motorolas nya mellanklassmobil. Den är fortfarande lika bra som den var då men nu kostar den betydligt mindre. Elgiganten har en kampanj just nu där du kan köpa den för 1 500 kronor. Det är ett otroligt bra köp.

Från en gnutta dyr till galet billig

Vi har rekommenderat Motorola Moto X4 ganska länge. Till en början tyckte vi att den var en gnutta dyr för vad den erbjöd. Den sjönk dock snabbt i pris och nu har vi rekommenderat den som den bästa mobilen under 3 000 kronor ganska länge. Den har fortfarande kvar sin utmärkelse i Svenska Smartphoneguiden men nu finns den att köpa för ett riktigt otroligt pris, 1 500 kronor. Elgiganten påstår att det nya priset är ”Halva priset”. Riktigt så bra är det inte riktigt. Flera andra återförsäljare har länge sålt den för runt 2 500 kronor. Med det sagt är 1 500 kronor ett smått otroligt bra pris.

Klicka på bilden för att se priset på Prisjakt.

Om Surfa Deals:

– Ovanligt låga priser.

– Testade och rekommenderade mobiler.

– Från etablerade återförsäljare.

– Aldrig sponsrade, vi är helt oberoende från tillverkare och butiker.

Läs mer om Surfa Deals

Elgigantens erbjudanden började gälla i går och gäller till och med söndag denna veckan, 15 juli. Här kan du kan hitta det och jämföra det med andra butikers priser på Prisjakt.

Motorola Moto X4 är en riktigt stabil och pålitlig smartphone med många imponerande specifikationer för sin klass. Den är till exempel en av oerhört få budgetmobiler som har en glasdesign som är vattentät enligt IP68-klassen. Det betyder inte att den är gjord för en simtur i havet men att den är tålig mot regn och till och med att den kan till klara ett oväntat besök i toalettstolen.

 
Motorola Moto X4
4.6 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
Skärmstorlek:5,2 tum
Bra att veta:Vi har testat den blåa versionen av Motorola Moto X4. Det finns också en svart version.
Fördelar
+ Vattentät
+ Bra batteritid
+ Dubbla SIM-stöd
+ Enkel mjukvara
Nackdelar
- Kall/blå skärm
- Skör glasbaksida
- Utstickande kamera
- Saknar Moto Mod-stöd
Kamera5.4
Skärm5.3
Batteri7.2
Kamera5.4
Skärm5.3
Batteri7.2
Pris:
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}

Bra har blivit bättre

Ett stort plus med Moto X4 är dess bra batteritid och ganska bra prestanda för klassen. Den har gott om lagringsutrymme och stöd för dubbla SIM-kort. Motorolas mjukvara är dessutom riktigt bra.

En av den största nackdelen med Moto X4 är att den har en ganska medelmåttig skärm som är lite för kall och blå i sin ton. Sen vi testade Moto X4 har Motorola dock släppt en uppdatering som gör det möjligt att ställa den i ett skärmläge med en varmare ton. Det gör den betydligt bättre.

Även innan den nya prissänkningen var Motorola Moto X4 ett riktigt bra val. Nu är den ett otroligt bra val. Det gör den till en Surfa Deal.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × två =