Xiaomi Mi 11 Lite 5G var en prisvärd mobil när den lanserades. Vi gillade väldigt mycket men den tunna mobilen. Den hade en förvånansvärt bra batteritid, skärm och kamera för sin klass. Med ett nytt pris är den nu ett otroligt bra kap!

Mer än tusenlapp billigare

Xiaomi Mi 11 Lite lanserades med ett pris på 4 500 kronor. Med det priset var den som sagt redan bra. Under den senaste tiden har priset sjunkit markant och den har fått ett nytt pris under 4 000 kronor. Det har bland annat gett den en ny utmärkelse i Svenska Smartphoneguiden. Denna veckan är kanske ett bättre tillfälle än någonsin att köpa Mi 11 Lite. Den kan nu kammas hem för 3 400 kronor från flera svenska återförsäljare. En förklaring till prisfallet är att Xiaomi har en uppdaterad version av telefonen som lanseras nu, kallad 11 Lite 5G NE, för 4 500 kronor med en liten uppgradering av systemprocessorn.

I betygskortet nedan kan du klicka på priset för att se det lägsta priset hos Prisjakt just nu. Det är en affiliate-länk som ger oss en ekonomisk ersättning för ditt klick. Vi får ingen ersättning ifrån och är helt opartiska gentemot tillverkare och återförsäljare.

 
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
7.3 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
Skärmstorlek:6,55 tum
Bra att veta:Vi har testat 5G-versionen, som skiljer sig på flera sätt från den billigare 4G-varianten.
Fördelar
+ Ljusstark skärm
+ Kraftfull CPU
+ MicroSD-stöd
+ Låg vikt och tunn
Nackdelar
- Reklamappar
- Mediokra extrakameror
- Saknar hörlursport
- Lättrepade plastsidor
Kamera7.3
Skärm8.2
Batteri7.9
Kamera7.3
Skärm8.2
Batteri7.9
Pris:
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}

I prisklassen finns det i princip inga konkurrenter som kommer i närheten. Motorola Moto G100 är den närmaste konkurrenten som har sålts för ett liknande pris men som nu kostar en dryg tusenlapp mer. Du kan hitta fler tester och jämförelser i Svenska Smartphoneguiden.

Svenska Smartphoneguiden

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fjorton − 2 =