I TechBubbel 100 pratar vi om 100 avsnitt med TechBubbel, om våra förutsägelser om framtiden som passerat och om hur rätt vi hade. Anton följer dessutom upp sitt Sonos-projekt och vi tävlar ut fina priser! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av TechBubbel.

Spela TechBubbel 100

Veckans ämnen

00:05:52 – Förutsägelser från TechBubbel 008
00:37:50 – Antons Sonos-experiment
01:00:34 – Veckans Facepalm
01:04:58 – Veckans bubbel
01:06:59 – Veckans tips
01:09:49 – Tävla och vinn med Ring

Vi anordnar två tävlingar denna veckan. Den ena hittar du på vår YouTube-kanal. Prenumerera på vår kanal och lämna en kommentar på avsnitt 100 där du berättar vad du vill höra mer om i TechBubbel, så är du med och tävlar och kan vinna ett Ring Alarm Security Kit (ord. pris 2 800 kronor). Den andra hittar du på vår Patreon-sida! Där kan du vinna en Ring Stick Up Cam Battery.

Tävlingarna pågår till och med 30 november och vi utser vinnare i båda tävlingarna efter månadsskiftet.

Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Exekutiv producent:
Mattias Ctrl Enqvist
Fai Yu

Tack till TechBubbels producenter som bidrar på Patreon.com/techbubbel:
Oskar Eriksson
Mats Jidaker
Daniel Timm

Prenumerera på vår nya YouTube-kanal för TechBubbel RAW!

Vi vill höra från dig! Har du frågor, förslag på ämnen eller bara vill säga något, skicka ett mail till techbubbel@surfa.se.

Missade du förra avsnittet? Lyssna på det här!

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 12 =