Samsungs flaggskepp är dyra. Galaxy Note 10+ kostar 12 500 kronor i Svenska butiker. Under sommaren har vi dock sett priserna på Galaxy S10-serien sjunka och denna helgen säljs Galaxy S10 för ett rekordlågt pris.

Historisk rabatt?

Galaxy S10 är inte en mobil som vi rekommenderar i nuläget. Anledningen är att den inte är lika bra som sina större och dyrare syskon och att den inte är billig nog att få en annan utmärkelse från oss. Denna helgen är den inte heller egentligen tillräckligt billig för Svenska Smartphoneguiden men den är definitivt billig nog för en kortvarig rekommendation. Nu säljer nämligen återförsäljaren Komplett den för 7 000 kronor. Det är 3 000 kronor mindre än de flesta svenska återförsäljarna. Det är så ovanligt för ett Samsung-flaggskepp att vi har svårt att minnas något tidigare tillfälle då det hänt över huvud taget.

 
Samsung Galaxy S10
7 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
Skärmstorlek:6,1 tum
Bra att veta:Galaxy S10 säljs bara i en modell. För mer lagring krävs microSD-kort eller uppgradering till S10+.
Fördelar
+ Bakre kameran
+ Skärmen
+ Högtalaren
+ Har hörlursport
Nackdelar
- Skör glasbaksida
- Saknar notislampa
- Långsam fingeravtrycksläsare
Kamera7.3
Skärm8.7
Batteri6.8
Kamera7.3
Skärm8.7
Batteri6.8
Pris:
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}

Erbjudandet gäller bara för 128 GB-modellen av Galaxy S10 men inkluderar den vita, svarta och röda modellen. Rabatten gäller hela helgen eller så länge laget räcker, i vanlig ordning.

Gott om konkurrenter

Galaxy S10 är en riktigt bra smartphone med en av världens bästa bildskärm, en kraftfull processor och en ett bra kamerasystem. För första gången någonsin är dessutom batteritiden i den mindre Galaxy S-modellen också ganska bra. Medan tidigare Galaxy S-modeller har haft svårt att erbjuda batteri för en hel dags krävande användning, ger Galaxy S10 större marginal. Batteritiden är fortfarande medioker i jämförelse med konkurrenter så som Asus ZenFone 6 eller Huawei P30 Pro. Galaxy S10 är samtidigt en mer kompakt mobil som också erbjuder flera komponenter av betydligt högre kvalitet.

Som alltid är det billigast att inte köpa en ny mobil alls. Det är dessutom värt att komma ihåg att det finns billigare mobiler som är nästan lika bra. Huawei P20 Pro säljs till exempel för 4 500 kronor hos flera återförsäljare just nu. För dig som vill ha en Samsung-mobil och inte är ute efter en gigantisk modell, är denna helgen ändå ett alldeles utmärkt tillfälle att slå till.

För fler enkla och tydliga rekommendationer av Sveriges bästa mobiler:

Svenska Smartphoneguiden

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton − 10 =