HTC U12+ lanserades tidigare i år som årets flaggskepp från HTC. Den sticker ut från mängden tack vare tryckkänsliga knappar och sidor som gör att du kan krama den med handen för att till exempel öppna kameran eller tända ficklampan. Nu har vi fått en U12+ från HTC som vi vill tävla ut till dig som läsare. Vi gör det för att visa vår uppskattning till dig och hoppas att du tycker det är roligt att delta.

Du behöver bara:

  1. Gilla Surfas sida på Facebook.
  2. Prenumerera på vårt nyhetsbrev med formuläret nedan.
  3. Tagga två kram-goa vänner i en kommentar i detta inlägget på Facebook och berätta vilken kändis du skulle vilja krama och varför. Roligast och mest kreativa svaret vinner!

Tävlingen börjar måndag den 13 augusti och avslutas klockan 23:59 söndag den 19 augusti. Vinnaren utses av en jury från Surfa. Vinnaren kontaktas av Surfa den 20 augusti och priset skickas därefter av HTC. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. Tävlingen arrangeras av Surfa, inte av Facebook.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Klicka i rutan för att registrera dig på Surfas nyhetsbrev. Du godkänner att vi registrerar din epost-adress och ditt för- och efternamn i syfte att verifiera ditt deltagande i tävlingen.
Du kan alltid avregistrera dig med en länk längst ner i varje nyhetsbrev eller i det välkomstmeddelande som skickas till din epost vid registrering. Alla lagrade uppgifter som samlas i detta formulär raderas från vårt register när du avregistrerar dig från nyhetsbrevet. För mer information se vår integritetspolicy.


På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − sex =