Teleoperatören Tre meddelar i dag att de lägger ner bindningstid för alla nytecknade abonnemang. Det gör att alla kunder snabbt och enkelt kan byta abonnemang, utan att betala tilläggsavgifter eller tvingas vänta.

Får utmärkelse

Förändringen gäller för alla abonnemang från Tre. Operatören fortsätter dock att sälja smartphones med långa bindningstider. För kunder som köper telefoner separat utökas dock friheten, utan att kostnaden ökar. Tre har tidigare tagit ut en extra månadskostnad på 50 kronor för att kunder ska kunna vara utan bindningstid. Nu är den avgiften borta. Det betyder att Tres abonnemang blir betydligt mer konkurrenskraftiga. Särskilt intressant är företagets obegränsade abonnemang, som nu kostar 499 kronor per månad, 50 kronor mindre än den närmast konkurrenten. Prisförändringen gör att Tre får sin första utmärkelse i Abonnemangsguiden här på Surfa och får en utmärkelse som Sveriges bästa obegränsade abonnemang.

 
Tre 3Flexibel Obg
9.0 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
Surfpott:Obegränsad
Övrigt:Nät: Eget
Inkl. SMS: Obegr.
Inkl. samtal: Obegr.
EU-surf: 60 GB
Fördelar
+ Frisurf, musik
+ Fysiska butiker
+ Inkl. utlandssurf
+ Ingen bindningstid
Nackdelar
- Saknar RCS


Surf per krona7.5
SMS/MMS10
Samtal10
Surf per krona7.5
SMS/MMS10
Samtal10
Pris/mån:
499 kr
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}

Flexibilitet sparar pengar

Abonnemang utan bindningstider är bra för konsumenter eftersom det ger dem frihet att byta till marknadens mest konkurrenskraftiga alternativ. Det skapar större rörlighet som gör det lättare för konsumenter att anpassa sitt abonnemang efter sina behov. Det sätter dessutom större press på operatörerna att hålla sina kunder nöjda och erbjuda prisvärda tjänster.

Tre är fortsatt starka för personer som ofta reser utomlands. Företagets abonnemang är generösa med sina villkor när det gäller utlandssurf. Även relativt små abonnemang, så som Surfa 15 GB inkluderar fri roaming i totalt 80 länder. Dessa kostar fortfarande betydligt mer än många enklare abonnemang. Många billiga konkurrenter tar runt 200 kronor för en datamängd som Tre tar 299 kronor för. Du hittar fler jämförelser och aktuella rekommendationer i Abonnemangsguiden.

Abonnemangsguiden

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

1 KOMMENTAR

  1. Men vad gör det när Tre har dålig Täckning!!! Jag hade det en gång och testade i Lund som är en storstad fick bara 3G. I Hässleholm lika så. Dom borde få operatör med sämst täckning.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here