Comviq blir den tredje budgetoperatören i Sverige att röra runt i sina abonnemang på en månad. Efter att Vimla ökade sina surfmängder och sänkte priser med runt 50 kronor och Hallon kontrade med att dubblera sina surfpotter. Nu tar Comviq ett stort steg framåt med betydligt större surfmängder för oförändrade priser.

Bonus-surf blir permanent

Comviq har lockat kunder med erbjudanden om temporärt högre surfmängder sen mitten av förra året. Operatören har utökat kunders surfpotter utan att utöka månadskostnaden men har hittills bara sagt att bonus-surfen har varit temporär. I dag gör Comviq sitt erbjudande permanent. De dubblerar surfen i alla sina Fastpris-abonnemang. Vissa abonnemang får till och med en ökning av surfpotten på 150 procent, från 4 till 10 GB.

 
Comviq Fastpris Student 50 GB
8.2 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
Surfpott:50 GB
Övrigt:Nät: Tele2
Inkl. SMS: Obegr.
Inkl. samtal: Obegr.
EU-surf: 20 GB
Fördelar
+ Stöd för eSIM
+ Ingen bindningstid
+ Telefonsupport
+ 5G
Nackdelar
- Saknar fysiska butiker
- Saknar RCS
- Totalstopp vid surfslut
- Oanvänd surf sparas ej
Surf per krona7.2
Teknik10
Hastighet10
Surf per krona7.2
Teknik10
Hastighet10
Pris/mån:
295 kr
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}

Comviqs förändringar är inte helt banbrytande på marknaden. Konkurrenter så som Hallon erbjuder fortfarande imponerande prisvärde i jämförelse. Vissa av Comviqs förändringar gör dock stor skillnad. I Abonnemangsguiden listar vi Sveriges bästa och billigaste abonnemang. Efter Comviqs förändringar har operatören hittat öppningar i marknaden som nu ger dem utmärkelser i kategorier med 10 och 40 GB surf.

Comviq är ännu ett exempel på hur rörlig telemarknaden är i Sverige just nu. Den rörliga marknaden gör att det är mer gynnsamt än någonsin att vara flexibel som konsument. Du kan se vilka abonnemang som är bäst och billigast just nu i Abonnemangsguiden.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + arton =