Windows 10-alternativ visas med Continuum

0

Under slutet av förra året introducerade Microsoft sitt nya mobila operativsystem och med det två nya flaggskeppstelefoner: Lumia 950 och Lumia 950 XL. De två modellerna har fått både ris och ros men snart kommer en ny modell från ett annat företag som kanske kan konkurrera. Acer kommer att bli ett av de första företagen på marknaden som introducerar en Windows 10 Mobile-telefon. Acer Liquid Jade Primo kommer att introduceras under mars månad och säljas i ett paket med en bildskärm, ett trådlöst tangentbord, en trådlös mus, en USB Typ-C-docka. Anledningen är att Liquid Jade Primo är ett flaggskepp som har stöd för Microsoft Continuum.

Datorn i fickan

Continuum är en funktion som är inbyggd i Windows 10 Mobile och som låter användare docka sin mobiltelefon och koppla telefonen till en extern bildskärm. När telefonen är dockad kan den användas som hjärnan och kraften bakom det som visas på bildskärmen. Användare kan exempelvis redigera PowerPoint-dokument och surfa i en fullstor webbläsare. Eftersom allt sker via telefonen kan användare alltid ta med sig sin data var de än går och alltid ha allt viktigt i fickan.

Om du vill läsa mer om Continuum kan du läsa Surfas recension av Lumia 950.

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × fem =