Vi avslutar världens största mobilmässa – topp 3 från MWC 2017

0

En gång om året arrangerar organisationen bakom globala mobilnätverk, GSMA, en mobilmässa i Barcelona. I år var Surfa på plats på MWC 2017 för att rapportera om årets stora och små nyheter. Vi testade framtidens fingeravtrycksläsare, kollade in nya Nokia-telefoner och flera nya imponerande budgetmobiler. Nu ska vi lista de hetaste nyheterna från mässan! Detta är inte en lista över de bästa telefonerna på mässan utan snarare en lista över de nyheter som fick oss att öppna ögonen mest.

#3

Huawei P10 och P10 Plus tar tredje platsen när redaktionen sammanfattar mässans hetaste nyheter. Den kinesiska tillverkaren fortsätter sitt samarbete med kameratillverkaren Leica för att erbjuda hög kameraprestanda i en kompakt mobil. Årets nyhet är ett nytt objektiv som sägs kunna ta bättre bilder i mörka miljöer. P10 och P10 Plus har dessutom den kraftfulla Kirin 960-processorn som sitter i Huawei Mate 9 Pro.

Vad är skillnaden mellan Huawei P10 och P10 Plus?

#2

Sony Xperia XZ Premium kan vara en av de mest tekniskt imponerande telefonerna på hela mässan. Telefonen har Qualcomms nya Snapdragon 835-processor som väntas vara en av årets mest kraftfulla. Den har dessutom en ny 4K UHD-upplöst skärm med stöd för HDR och en helt ny kamera som kan fånga video i otrolig slow motion. Sony imponerande verkligen med sin nya telefons specifikationer. Eftersom Sony inte planerar att lansera telefonen förrän tidigt denna sommaren visades den tyvärr inte upp i ett fungerande skick. Det fick den att glida ner ett steg på vår lista.

Vi testar Super Slow Motion-mobilen Sony Xperia XZ Premium

#1

LG G6 har en helt ny design med en stor 5,7 tum skärm med tunna skärmar. De tunna skärmarna gör telefonen kompakt och enkel att hålla i handen. Utöver skärmen har LG G6 inga häpnadsväckande specifikationer. LG G6 lyckas ändå erbjuda en intressant kombination av komponenter och design som gör den till den hetaste mobilen på MWC 2017, enligt Surfa-redaktionen. Det betyder inte att den är den bästa telefonen på MWC 2017 men det var mobilen som fick redaktionen att bli mest imponerade.

LG G6 – vi tar en titt på flaggskeppet med mini-ramar

På Surfa.se jobbar vi utifrån konsumentjournalistiska principer för att ta reda på sanningen. Vi skriver utförliga artiklar och tester och tummar inte på kvalitet eller opartiskhet. Läs mer om hur vi jobbar för god journalistik här.
Joel är chefredaktör på Surfa och smartphoneexpert med många års erfarenhet av konsumentjournalistik. Epost: joel@surfa.se.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sexton − tretton =